Skip to content

Apple mac -lisävarusteet

Macin käyttäjän kannattaa hyödyntää lisävarusteita. Lisävarusteiden avulla, luot työskentelytilastasi ergonomisen ja tuot lisää viihtyvyyttä. Jos käytät iMacia tekstien kirjoittamiseen, kannattaa valita näppäimistö joka tuntuu sormien alla hyvältä ja tekstiä syntyy lähes ajatuksen voimalla. Mieti myös haluatko siirrellä näppäimistöä, jolloin parempi vaihtoehto voisi olla langaton näppäimistö. Mikäli pidät mm. aamukahvin juomisesta koneen ääressä, hanki näppäimistöön suojus, joka estää myös pölyä kertymästä näppäimistölle.

Valitse käteen hyvältä tuntuva ja kevyt hiiri. Hiiren langattomuus tuo liikkuvuutta, eivätkä johdot käy liian lyhyiksi. Hiirimatto hiiren alla tekee hiiren liikuttelusta sulavaa. Voit suojata työpöytäsi naarmuilta ja kolhuilta huopamatolla tai nahkaisella suojalla. Mikäli näyttö jää liian matalalle, voi näytön alle hankkia tyylikkään korokkeen. Oikea korkeus auttaa ergonomisen asennon löytämisessä ja säästää sinut monilta niska-hartiaseudun vaivoilta.

Jos teet töitä kotona tai avotoimistossa, kuulokkeet tulevat enemmän kuin tarpeeseen. Kukaan ei halua palaverissaan kuunnella oven takaa kantautuvaa lasten meteliä, eikä palaverien asiat kuulu toisille. Työkäytössä mikrofonilliset kuulokkeet ovat toimiva ratkaisu. Hyvät kuulokkeet voivat tehdä olostasi autuaan, kun vietät aikaasi musiikkia kuunnellen. Kun et tarvitse kuulokkeita, säilytä ne hyvässä kuuloketelineessä, että ne pysyvät ehjinä ja puhtaana.

Pelaaminen saa uuden hohteen valaistusta pelinäppäimistöstä ja pelaamiseen sopivista kuulokkeista. Tuolin alle voi laittaa lattiamaton joka suojaa lattiaa pelaamisen tiukoissa tilanteissa. Lisävarusteita iMaciisi saat Iphone talosta.