Skip to content

Digilaitteiden lisävarusteet

Tänä päivänä jokaisen kodista voi löytää monia erilaisia digilaitteita. Älypuhelin löytyy lähes jokaisen taskusta ja sen lisäksi esimerkiksi tabletit ja erilaiset lisävarusteet, kuten suojakuoret ja kuulokkeet ovat supersuosittuja.

Vuonna 2022 lähes jokainen käyttää jonkinlaista digilaitetta. Tietokone ja älypuhelin ovat varmasti kaksi yleisintä digilaitetta. Monen kotoa löytyy myös tabletti tai vaikkapa kotiteatteri. Erilaiset älykellot ja älytelevisiot ovat myös todella suosittuja. Digilaitteiden yleistymisen myötä myös lisävarusteiden kysyntä on kasvanut räjähdysmäisesti.

Yksi suosituimmista älypuhelimista on Applen IPhone. Erilaisia iPhone malleja on olemassa laidasta laitaan. Älypuhelimien näytöt ovat yleensä lasia ja moni haluaa puhelimen tippumista varten hankkia puhelimeen suojakuoren. Yhä useampi myös haluaa älypuhelimelleen tehokkaamman laturin. Monesti puhelimen mukana tuleva laturi ei välttämättä ole tarpeeksi tehokas käyttäjän mieltymyksen mukaisesti.

Myös tablettien suojakuoret ja kotelot ovat erittäin haluttuja. Yksi erittäin suosittu lisävaruste puhelimille ja tableteille on näyttöön liimattava suojakalvo. Kalvo suojaa erittäin tehokkaasti puhelimen näyttöä lialta, naarmuilta ja pölyltä.

Tilaa suoraan netistä

Oletko Applen tuotteiden käyttäjä? iPhonetalo tarjoaa laidasta laitaan lisävarusteita Apple tuotteillesi. Varastosta löytyy yli 25000 tuotetta ja iPhonetalolla on jo yli 600 000 tyytyväistä asiakasta. Osta tarvitsemasi verkossa alan huippuliikkeestä.

öydät kuorien ja suojien lisäksi sivustolta mittavan määrän tarvikkeita juuri omiin tarpeisiisi. Erilaisia johtoja ja adaptereita on tarjolla paljon. Omistatko Apple Watchin? Kellon suojakuoria ja rannekkeita on tarjolla kattavasti laidasta laitaan. iPhonetalon kattavasta valikoimasta löydät takuuvarmasti tarvitsemasi lisävarusteet.